the modern, minimal-style master bedroom and its bathroom is situated on the ground floor of the two-story private house

NEW DEVELOPMENT

LAKE
HOUSE

WITH
PANORAMA
AT THE
BALATON

⁄⁄ LOCATION : TIHANY

⁄⁄ PROJECT TYPE: RESIDENTIAL

⁄⁄ AREA: 190 M2

⁄⁄ YEAR OF DESIGN: 2020

private property with pastel gray tones, natural wood surfaces and vegetation integrated into the interior, with reed covering of the roof the modern, clean, individually designed and manufactured fully equipped kitchen and dining room is situated on the first floor

Situated on the slope of Tihany hill, this airy panoramic residence belonging to our private client embodies its deep connection to the surrounding natural environment. The pastel gray toned color palette combined with use of wood and interior greenery gives the residence its restrained allure.

The architect specified the use of reed for the external part of the roof to comply with local regulations, and to maintain consistency, we also used reed to cover the roof’s internal surface.

the modern bedroom with natural coverings and surfaces is situated on the ground floor with connection to the terrace
the bathroom belonging to the master bedroom, with a shower and bathtub has a luxurious appearance

The two-story private mansion’s interior space has all the necessary amenities to ensure the well-being and comfort of its inhabitants. A spacious living room with kitchen and dining area is located on the upper floor, fully equipping the space. On the ground floor - where the living space is separated,- two bedrooms are located, each with a private bathroom.

An impressive staircase gives the residence a sense of spaciousness, while private terraces facing the lake provide a luxurious experience.